A programok idejére az épületben működő CSUPACSIGA játszókuckó biztosítja a gyermekfelügyeletet.

 Ára:  8-18 óráig : 800,-Ft/ óra/gyermek

16 óra után lehetőség van a gyerekeknek a CSUPACSIGA játszókuckó szervezett programjain részt venni, melynek díjazása a játszókuckó honlapján elérhető.

18 óra után és hétvégén előre kell jelezni a gyermekmegőrzésre az igényt!

18 órától és hétvégén a gyermekmegőrzés díja 1200,- Ft/ gyermek

http://www.csupacsiga.hu

De hogyan is képzeld el, ha még nem is bíztad a gyermekedet másra? Vagy még nagyon kicsi?

Semmi gond. Nálunk a fő szempont, hogy mindenki nyugodt legyen 🙂 ! Ezért minden megoldásra nyitottak vagyunk. Ha először jársz nálunk, érdemes korábban jönnöd, hogy  a megismerkedjetek a játszókuckóval, és a dadusokkal. Akár egy korábbi napon is benézhettek csak ismerkedés gyanánt.

Nimród, és az anyukája, Annamari így csinálták:

Először egész órán bent volt a kicsi a DSM órán anyával , a mozgásteremben is vannak játékok, Nimród eljátszogatott, míg anya tornázott. Aztán a következő alkalommal a játszókuckóban kezdett Nimród, de fél óra után úgy érezte, hiányzik neki anya, és Móni felhozta őt az órára, ahol aztán ő tovább játszott, anya tovább tornázott. A harmadik alkalom óta pedig minden sírás nélkül telik az idő a játszókuckóban.

Dóri, aki angolra jár, szintén a játszókuckóra bízta a kisfiát. Eleinte nem is volt sírás, de aztán Marci csak az anyával akart lenni. Így hát bevittük anyához őt az órára. Ezután Marci ott játszott Dóri mellett, és senkit nem zavart. Kis idő múlva újra és újra próbálta Marci a játszókuckót, és nem hiába! Néhány alkalom után már minden gond nélkül elvolt másfél órát!!! És ehhez szükség volt anya kitartására és elszántságára is!

Hogy Nektek hogyan működik, azt ti is megtudhatjátok, ha kipróbáljátok!

Tetszik az oldalunk? Osszd meg másokkal is! ;)

Powered by WordPress. Designed by WooThemes